OTKRIVENE PORODIČNE TAJNE: Savo Perović nikad nije pominjao oca, a njegova mama je trpela zlostavljanje!

Zadrugar Savo Perović pokazao se kao fin i kulturan momak u rijalitiju. Njega su gotovo svi cimeri voleli, a najbliži je bio sa blogerkom Lunom Đogani. Ipak, nešto što je svima zapalo za oko jeste i činjenica da je Savo u "Imaginarijumu" pominja samo majku Blondi, za koju je izuzetno vezan, ali ne i oca.

Blondi je otkrila šta se zapravo krije iza takvog njegovog ponašanja:

- Savo poštuje svoga oca toliko koliko je on i zaslužio. Sigurno ste primetili da ga uopšte nije pominjao. On u sebi krije veliku tugu i bol, ali ne priča o tome. Ja sam se udala sa samo 17 godina. Njegov otac me je maltretirao i zlostavljao. Svašta sam pretrpela dok sam bila u braku. Ove devojke u "Zadruzi" što pričaju o fizičkom zlostavljanju nisu ni upola prošle ono to sam ja. Jednom prilikom sam bila toliko loše da nisam znala gde se nalazim, nisam mogla da hodam sama. Savo je bio tu pored mene, pomagao mi je sve vreme - započela je svoju ispovest Blondi.

Na pitanje da li su njeni roditelji znali kroz šta ona prolazi, Blondi je rekla:

- Moji roditelji su u tom trenutku bili u Nemačkoj. Ja sam bila sama u Crnoj Gori i borila se sa svim tim. Moja otac je bokser i sigurno bi reagovao da je znao šta se meni dešava. Na kraju sam skupila snage i napustila bivšeg muža. Danas sam uspešna žena koja je sama odgajila 2 sina na koje sam jako ponosna.

Blondi je takođe otkrila da li će možda biti učesnik "Zadruge 3":

- To zavisi od Save. Ako se on bude složio da uđem, ja ću ući. Koliko on mene poštuje, toliko i ja njega. Ne bih želela da radim nešto što bi njemu ili mom drugom sinu bilo strašno.

Izvor: Alo.rs/Puls.rs
Foto: savo_perovic_je.deriste/Instagram

Pogledajte još