PRVI PUT IMAM DEČKA KOJI IMA DETE: Aleksandra otkrila kako se Magdalena slaže sa njenim izabranikom

Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić progovorila je o najnovijim dešavanjima nakon izlaska sa velelepnog imanja kao četvrtoplasirana učesnica.

Vest koja je odjeknula u medijima je da je svoje srce poklonila novom momku, koji je stariji od nje i ima sina. Ona ne krije da se njena ćerka Magdalena druži sa sinom njenog novog dečka, kao i da se lepo slažu.

Kako je proteklih meseci bila izolovana od svoje ćerke, Subotićeva ističe da izgubljeno vreme pokušava da nadomesti sa njom na crnogorskom primorju, gde uživa u svim čarima sa čovekom koji ju je osvojio.

- Upoznala je i njega, ima sina i lepo se druže. Jako je pažljiv, jako je brižan, prvi put imam dečka koji ima dete - ispričala je Aleksandra.

Kako je već poznato, tokom boravka u Beloj kući zadrugarka je uspela da izgladni odnose sa svojom majkom Ljubom Pantović, te je otkrila da je bila kod nje, kao i da će im se ponovo pridružiti ku narednim danima.

Priča koja je podelila region jeste svakako ljubavni trougao između Aleksandre, Ane Korać i Davida Dragojevića. Subotićeva ne želi da se priseća ružnog perioda, ali joj je teško, jer njena ćerka i dalje zapitkuje o bivšem vereniku, kao i o njegovoj majci Biljani Dragojević.

Podsetimo, pre nego što je David javno prevario Aleksandru sa Koraćevom, Subotićeva se nalazila u njegovoj porodičnoj kući, a o maloj Magdaleni je brinula Biljana. Samo nekoliko dana kasnije Biljana je okrenula priču i počela da iznosi ružne reči na račun zadrugarke.

- Pitala je i za Biljanu i za Davida, ali ta žena mi se toliko zgadila - ispričala je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još