PILOT KOJEG JE VOLELA: Aleksandra Ivanović iskreno o nastradalom Vladimiru Bulatu

Voditeljka i urednik "Jutarnjeg programa" Aleksandra Ivanović otvorila je dušu u emotivnoj ispovesti o pilotu Vladimiru Bulatu, s kojim je bila u ljubavi, a koji je stadao 18. jula.

Njih dvoje bili su zajedno godinu i po, i mada su stavili tačku na ljubav, ostali su jako dobri prijatelji.

Aleksandra je otkriva da je on zauvek obeležio ne samo njen, već život svih koji su ga poznavali.

Mama je plačući ponavljala Bulat, Bulat. Tako je zvala Vladu. Prenula me je iz sna, a pošto sam znala da je on sjajan pilot, nije mi palo napamet da je moglo nešto da se desi. Pozvala sam kolegu Mladena koji je izveštavao o događaju. Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kada mi je javio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam – rekla je Aleksandra koja i dalje ne zna šta se tačno desilo:

Šok i neverica su jedini osećaj u ovom trenutku. Kao da vam neko stisne dušu i srce, i ne možete da dišete.

Aleksandra i Vladimir ne samo da su rođeni iste godine u junu već su odrasli i u istim vrednostima.

Voleli smo da gledamo stare filmove, kao što su "Probujalo sa vihorom" i "Doručak kod Tifanija". Samo nam je "Top gan" bio draži. Povezivala nas je i ljubav prema Ečkoj, odakle je moja baka, a on je tamo odlazio zbog aerodroma. Kada me je prvi put poveo, ostala sam sa njegovim kolegama kod hangara. Dok je izvodio akrobacije toliko sam vrištala od straha da su se svi smejali. Iako je bilo božanstveno, nisam smela da gledam. Objašnjavao mi je da je najbezbedniji kad je avion na velikoj visini jer, šta god da se desi, ima vremena da reaguje. Kad se spusti nisko, najvažnije je da ne izda mašina – rekla je novinarka za "Hello!".

Izvor: Story.rs/Hello!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još