MARKO ĆE BRINUTI O LUNINOJ KARIJERI! Miljković: Svi je žele, a ona je samo moja

Marko Miljković biće zadužen za muzičku karijeru Lune Đogani, zakazivaće joj nastupe i biti uz nju na svirkama.

Izvor blizak ovom paru otkrio je detalje njihove poslovne saradnje:

- Luna je veoma ozbiljna kad je reč o karijeri i rešena je da snimi ceo album, koji će nazvati "Igra prestola". Pošto je posle pobede u "Zadruzi" veoma popularna, gazde klubova je već zovu da nastupa. Ona uveliko pravi repertoar i krajem avgusta počinje sa svirkama. A kako bi sav novac ostao u kući, dogovorila se sa Markom da joj vodi karijeru i bude menadžer. On je kao di-džej nastupao po klubovima i ima dobre kontakte. Zakazivaće joj nastupe i biti sa njom dok peva.

Prema njegovim rečima, uzor su im Seka Aleksić i njen muž Veljko Piljikić.

- Veljko prati Seku na svim nastupima i to odlično funkcioniše. Pričali su kako su se oni pametno organizovali i da je to dobar recept - kaže sagovornik.

- Radi se, vredni smo. Za ostalo, o tom-potom. Svi mi hvale Lunu! Žene jer saosećaju s njom zbog svega što je prošla, a muškarci jer je žele. A ona je samo moja - kratko je poručio Miljković, dok je njegova lepša polovina dodala:

- Vredna sam, snimam spotove. Što se nas dvoje tiče, slažemo se bolje nego ikad. Svi problemi ostali su u "Zadruzi"!

Luna i Marko uskoro putuju u Tursku na odmor! Čim Đoganijeva snimi spotove, njih dvoje će nakratko pobeći iz Beograda. Pobednica rijalitija želi da napuni baterije pre nego što zvanično započne muzičku karijeru.

Izvor: Informer
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još