Za ponedeljak, 11. oktobar 2010. godine

BEOGRAD, 11. oktobra 2010. (Beta) - Beogradski listovi u današnjim izdanjima na naslovnim stranama pišu o održavanju Parade ponosa i sukobima protivnika Parade i policije na ulicama Beograda i uspehu odbojkaša Srbije na Svetskom prvenstvu u Italiji.

ALO - Pod naslovom "Ponosni do bola!", list piše o sukobima i broju povređenih i privedenih posle Parade ponosa.

BLIC - "Organizovano nasilje", piše list o sukobima u Beogradu u vreme održavanje Parade ponosa. O uspehu srpskih odbojkaša list piše u tekstu "Odbojkašima bronza u Rimu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Parada nasilja", tekst o tome kako je protekla Parada ponosa u Beogradu. O proizvodnji novog Fijatovog modela u Kragujevcu list piše u tekstu "Dinkić prvi kupac".

DANAS - "Država položila test, borba za normalnu Srbiju se nastavlja", piše list o Paradi ponosa. "Interesovanje za srpske obveznice", tekst o zasedanju MMF-a i Svetske banke.

KURIR - O sukobima huligana i policije i održavanju Parade ponosa pod naslovom "Parada haosa".

POLITIKA - "Održana Parada ponosa, više od 150 povređenih u sukobima huligana i policije, zapaljeno sedište DS-a, kamenovane zgrade SPS-a i LDP-a", piše list. "Ustavni sud raspravlja o zabrani navijačkih grupa", piše list.

PRAVDA - O Paradi ponosa - "Ulični rat". "Otrovni talas iz Mađarske Dunavom danas stiže u Srbiju", list piše o posledicama ekološke katastrofe u Mađarskoj.

PREŠ - Na naslovnoj strani lista više je naslova o održavanju i sukobima vezanim za Paradu ponosa - "Rat zbog gejeva!", "Gejevi nisu ni znali za haos u gradu!" i "Zgrade DS, SPS i RTS demolirane!".

PRIVREDNI PREGLED - "Održana 'Parada ponosa'", nasilje na ulicama Beograda", o jučerašnjem Prajdu. "Nov model otvara radna mesta", list piše o proizvodnji automobila u Kragujevcu.

Pogledajte još