PUCA KUMSTVO ANDREANE ČEKIĆ I DARKA LAZIĆA: Pevačica ne želi da se viđa sa njegovom verenicom

Andreana Čekić izbegava da se druži sa sadašnjom izabranicom Darka Lazića, Marinom Gagić, a sve zbog Ane Sević, koja navodno ne podnosi Gagićevu. Poznato je da je Andreana ostala u dobrim odnosima i sa Anom i sa Darkom nakon njihovog razvoda i da nikada javno nije podržala niti pričala o Lazićevoj novoj izabranici.

Međutim, više puta je isticala kako je za Sevićku uvek tu i da podržava njenu vezu sa Danijelom Nedeljkovićem.

- Andreana mnogo voli Anu i zbog toga joj je glupo da se druži sa Marinom, a i kako sama kaže, ne zna ni šta da priča sa njom pošto nemaju zajedničkih tema. Čekićka obožava Darka i trudi se koliko-toliko da bude u dobrim odnosima sa Marinom, ali samo zbog njega. Viša puta je trebalo da zajedno izašu u neki restoran na večeru i Andreana bi uvek izmislila razlog da se ne vide, dok sa Anom redovno izlazi i kači slike - kaže dobro upućen izvor.

Ono što je očigledno jeste da Andreana maksimalno izbegava svoju sadašnju kumu Marinu, pa je na Instagram profilu Čekićeve nigde nema. Ništa od toga ne bi bilo čudno da pevačica redovno ne kači slike sa Anom, Darkom i svima drugima koji su joj bliski. Ono što je još čudnije jeste da je Marina prekjuče postavila njihovu zajedničku sliku, a Čekićka istu nije htela da prihvati na svoj profil.

Podsećamo da je Andreana od samog početka pričala da su za nju kumovi Darko i Ana i da je ne zanimaju njihovi novi partneri. Međutim, Danijela je rado prihvatila i druže se, dok sa Marinom nikako ne može ili neće da nađe zajednički jezik.

Izvor: Blic.rs/Srpski Telegraf
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još