SEVERINA NE ODUSTAJE OD POTOMSTVA SA IGOROM KOJIĆEM: Najveća želja mi je da rodim još jedno dete

Severina Kojić priznaje da joj je najveća želja da ponovo zatrudni i rodi još jedno dete. Hrvatska pop zvezda, koja je nepune četiri godine u skladnom braku sa Igorom Kojićem, ističe da bi mnogo volela da svom suprugu podari naslednika.

- Trenutno mi je najveća želja da se ponovo ostvarim u ulozi majke i rodim još jedno dete. Igor i ja bismo voleli da se to dogodi, ali ne žurimo, pustićemo da stvari idu svojim tokom - kaže pevačica.

Snajka Dragana Kojića Kebe već ima sedmogodišnjeg sina Aleksandra iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem.

- Želja mi je da Aleksandru podarim brata ili sestru, to bi stvarno bilo divno. Moj suprug i ja činimo sve što je u mogućnosti da taj cilj i ostvarimo - rekla je Seve.

Ona već duže vremena pokušava da ostane u drugom stanju, a kada joj je to pre dve godine pošlo za rukom, imala je spontani pobačaj, za koji je okrivila Popovića.

- U trenutku kada sam bila u procesu vantelesne oplodnje i kada sam ostala u drugom stanju, imala sam problema sa Milanom jer nije hteo da mi vrati dete punih 13 dana. Zbog cele situacije koja je bila jako stresna za mene, ja sam pobacila - ispričala je Kojićeva.

Izvor: Informer
Foto: Jelena Balić

Pogledajte još