KRAJNJE JE VREME: "Nevaljalim" porukama zagolicajte partneru maštu

Ukoliko se niste oprobali i usavršili u ovoj oblasti dopisivanja, zaista je krajnje vreme da to uradite.

Ako vam se desilo da ste poslali neku seksi poruku koja nije dobro prošla kod vašeg partnera, onda ste sigurno odustali od same pomisli na to da mu i dalje pišete. Koliko god da ste novi u ovome ili ste naređali neke promašaje, imamo za vas nekoliko korisnih saveta.

Pre svega proverite da vaš partner nije na nekom poslovnom sastanku pa da mu vaša seksi poruka ne iskoči usred neke važne debate. Nemojte da dozvolite da se obruka time što će doživeti erekciju na sred sastanka na kome treba da prezentuje svoj rad.

Smele poruke su neki vid ranjivosti jer vi tada izražavate vašu slabost prema nekome jer otkrivate vaše želje i namere. Držite se neke sigurne zone i nemojte sebe previše izlagati rizicima i budite svoji.

Suština dobrog seksa je odlična predigra. Seksting može da bude odlična uvertira i pojačivač vaše želje zato nemojte odmah da krećete sa nekim "hard core" stvarima. Odvojite malo više vremena i krenite lagano, piše "Womanshealthmag".

Želite da partneru zagolicate maštu i stavite mu do znanja šta ga čeka kada dođe kući, zato mu nemojte davati ceo proizvod odmah na tanjiru. Zadirkujte ga i nemojte sve da mu otkrivate.

Nakon toga obavezno mu dajte vizuelnu potvrdu šta može da očekuje da vidi kada dođe kući. Slikajte se u seksi vešu ili potpuno obnaženi, ali vodite računa. Obavezno pošaljite fotografiju bez lica! Iako je jako ružno, porno osveta se dešava. Nemojte da rizikujete da vas sutra ljuti bivši dečko napadne i objavi vaše slike.

Podsetite partnera kako vas je zadovoljio poslednji put kada ste se videli. Ukažite mu na to da se sećate svega i da su vam neki detalji prilično urezani u sećanje kao i da biste ih rado ponovili.

Izbegavajte ravne rečenice jer razgovor treba da bude zanimljiv i zabavan. Ukoliko vas nešto ili neko prekine u dopisivanju recite to vašem partneru, da ne bi pomislio kako ste odustali. Neka dopisivanje ide po vašim i samo vašim pravilima. Pratite vaš tempo i kada počnete da se osećate loše ili posramljeno prekinite sa tim.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Freestock.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.