Na sajmu automobila 22 premijere

NOVI SAD, 11. oktobra 2010. (Beta) - Na 10. sajmu automobila "Auto Show - Novi Sad", od 13. do 17. oktobra učestvovaće oko stotinu izlagača iz Srbije i inostranstva, koji će premijerno prikazati 22 putnička vozila, najavili su u ponedeljak organizatori.

Član Izvršnog odbora Novosadskog sajma Bojan Gajić rekao je na konferenciji za novinare da je ovogodišnja manifestacija bila pod znakom pitanja zbog krize u automobilskoj industriji, ali je sa izlagačima dogovreno da sajam ipak opstane zbog svog regionalnog značaja.

Tokom pet dana na sajmu će se predstaviti zastupnici i dileri najznačajnijih svetskih proizvođača putničkih vozila, autobusa i kamiona, a učestvovaće i trgovci auto-delova i opreme.

Prema rečima organizatora, pored promocija novih modela automobila, biće predstavljeni i noviteti u teretnom programu i pratećim granama automobilske industrije, a posetioci će biti u prilici da ostvare specijalne sajamske popuste prilikom kupovine vozila. Novosadski sajam biće za posetioce svakodnevno otvoren od 10 do 19 časova, a ulaznica košta 250 dinara.

Pogledajte još