Izbor za Miss Srema posvećen preminuloj misici Dijani Milojković

U luksuznom ambijentu hotela "Crystal" u Pećincima održan je polufinalni izbor za Miss Srema 2019. godine. Mnogobrojnim gostima iz javnog sveta ukazala se prilika da uživaju u predstavljanju najlepših devojaka Srema.

Izbor za Miss Srema 2019. godine počeo je komemoracijom i minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulu misicu Dijanu Milojković, koja je 2009. godine bila finalistkinja izbora za Miss Srbije. Tim povodom devojke su se na sceni predstavile posebno uvežbanom koreografijom koja nosi naziv "Borba za život", za koju je bio zadužen organizator i koreograf Miroslav Pučijašević. Istovremeno je upućena i poruka da je prevencija najbolji lek.

Nakon toga, devojke su se predstavile u kratkim i dugim haljinama "Diamod Victory" by Mirko Pučijašević. Lepotu, šarm i eleganciju devojaka ocenjivao je glavni žiri na čelu sa Vesnom De Vinčom, predsednicom kompanije Miss Yu. Pored glavnog žirija, devojke je ocenjivao i novinarski žiri koji je izabrao Miss Šarma.

Za frizure devojaka pobrinuo se frizerski studio "Laza" iz Novog Sada, dok je za šminku bila zadužena Filipina Vujinović. Titulu najlepše osvojila je Ivana Bogdanovski. Prva pratilja Jovana Lišanin proglašena je i za Miss Šarma, a titulu druge pratilje osvojila je Jovana Radojičić. Najfotogeničnija je bila Đurđina Radovac, koja je izabrana i za zaštitno lice hotela "Crystal", domaćina ovog polufinalnog izbora.

U pauzama predstavljanja devojaka, nastupali su estradni umetnici Saša Katančić, Marina Stefanović, Mikan Kozomora, "Prestige" bend kao i Jellena koja je vođenje programa polufinalnog izbora dodatno ulepšala izvođenjem jednog od svojih najpoznatijih hitova "A ti si lep".

Program izbora je dodatno upotpunilo nagradno izvlačenje u organizaciji poliklinike "Solar Medical Centar" partnera kompanije Miss Yu. Izvučena su dva dobitnika, a direktor i vlasnik poliklinike "Solar Medical Centar" Tanja Šljukić dodelila im je dva vaučera za besplatne UZ preglede po izboru u poliklinici.

Miss Srema 2019 Ivana Bogdanovski je pobedom na ovom polufinalnom takmičenju obezbedila direktan plasman u finale izbora za Miss Srbije 2019. godine, dobila je stipendiju za kompletno školovanje na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment i IT, vaučer od poliklinike "Solar Medical Centar" za besplatno testiranje na Body Galaxy jedinstvenoj vagi u Evropi. Pored toga kako pobednica tako i sve učesnice ovog polufinalnog izbora, dobile su personalizovane jednogodišnje kartice od privatnog zdravstvenog osiguranja, sa popustom do 60% na sve preglede i intervencije za celu porodicu, čak i kućne ljubimce.

Smeh, radost i veseo duh, kako takmičarki, tako i svih prisutnih nisu prestali ni nakon proglašenja najlepše.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miss Srbija/Promo

Pogledajte još