LOVE BEAUTY AND PLANET: Negovana kosa, sjajna koža i malo srce za planetu

Love Beauty and Planet je novi Unileverov brend koji je stigao u Srbiju. U pitanju je linija proizvoda od prirodnih sastojaka koji su od visoko kvalitetnih organskih biljaka iz celoga sveta, selekcija dobivena pronalaženjem najboljih, etički proizvedenih ulja i ekstrakata. Veganski su, bez parabena, šamponi za kosu su bez silikona i veštačkih boja, a svako pakovanje je od 100% reciklirane plastike.

Ova nova generacija kozmetičkog “brand with purpose” kako ističu iz Unilevera ima za cilj da oni koji ga koriste, čine sebi da izgledaju dobro i da se osećaju dobro a da uz to pruže i planeti malo ljubavi. Love Beauty and Planet je sa velikim uspehom, imao svoju premijeru u Americi početkom 2018, u Evropi početkom 2019. godine. Kod nas se u Lilly drogerijama mogu kupiti linije šampona, regeneratora, gelova za tuširanje i losiona za telo, dostupne u četiri mirisne kategorije:

Muru muru Butter &  Rose – prirodni puter iz šuma Amazonije, poznat po svojim hranljivim svojstvima i delikatni miris ručno ubranih bugarskih ruža, hrane tretiranu kosu i daju energiju i sjaj koži pružajući dugotrajan mirisni susret sa prirodom.

Shea Butter & Sandalwood – nežna a opet snažno delotvorna kombinacija prirodnog Shea putera i australijske Sandalovine, poznata je po svojoj efikasnosti čišćenja i hranjenja rezultirajući glatkom, zdravom kosom i kožom.

Coconut Water & Mimoza – kokosova voda poznata po svojim hranljivim svojstvima, hidrira kožu i daje jačinu i volumen. Sveži miris cveta Mimoza produbljuje to iskustvo i pruža predivni dugotrajni osećaj čulima.

Coconut Oil & Ylang Ylang – ulje kokosa u kombinaciji sa zanosno mirisnim cvetom Ylang Ylang kreiran je za obnavljanje kose i da pruži mekanu i glatku kožu. Kokosovo ulje hrani i hidrira, dok egzotično ulje Ylang Ylang cveta sa ostrva Mvali pruža najlepši osećaj jutarnje svežine.

 

- Posmatrajući širu sliku lanca vrednosti naših proizvoda, kreirali smo tehnologiju i praksu koja ima pozitivan uticaj i na lepotu i na planetu. Svedoci smo čestog  izumiranja biljnih i životinjskih vrsta, međutim, svako od nas ima moć da napravi promenu.  Naš cilj u Love Beauty & Planet-u je da imamo emisiju ugljenika toliko malu, da izgleda kao da nismo ni bili tu. Zbog toga se naši proizvodi nalaze u recikliranim bocama, a delikatni mirisi nastaju od prirodno i etički dobijenih ulja i ekstrakata. Naša filozofija je da ne možemo preko noći promeniti stanje stvari, ali možemo malim delima ljubavi, zajedno sa potrošačima, da tokom vremena izvršimo veliki uticaj za planetu -  kažu iz kompanije Unilever.

Foto: Promo

Pogledajte još