NE ZNAM NIŠTA O ŽENI KOJA ME JE RODILA: Usvojena ćerka Vlada Divca bi volela da upozna biološku majku!

Proslavljeni sportista Vlade Divac sa suprugom Snežanom ima troje dece - Petru, Luku i Matiju, a 20-godišnju Petru par je usvojio kada je bila šestomesečna beba.

U više navrata su i Vlade i Snežana otvoreno govorili koliko je njihova ljubav prema troje dece zapravo velika, da su Petru vaspitali kao i dvojicu sinova, a sama Petra više puta je govorila o tome koliko im je zahvalna.

Naime, ova devojka uzor je mladima, pogotovu onima koji prate blog koji piše. Petra Divac ne živi u Srbiji, kao ni ostali članovi porodice Divac. Obrazuje se u inostranstvu, ali u isto vreme vodi i svoj blog. Upravo reči koje osvanu na blogu često ostavljaju bez daha, jer je Petra uvek i te kako iskrena u svojim postovima. Jedan koji je pisala o biološkim roditeljima imao je poseban odjek:

- Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - pisala je svojevremeno Petra.

Osim što se interesuje za pisanje bloga, Petra obožava i da putuje, pa se na njenom Instagram profilu često mogu videti fotografije iz raznih delova sveta.

Izvor: Blic.rs
Foto: pdivacc/Instagram

Pogledajte još