Prodaj i zaradi, kupi i uštedi - Pik.rs!

PIK.rs je nova profesionalna kupoprodajna Internet mreža na domaćem tržištu i kao takva otišla je korak dalje od svih uobičajenih oglasnika na ovim prostorima. Praćenjem reputacije svakog korisnika, kroz ostavljanje utisaka o trgovini, svojim korisnicima nudi sigurnu kupovinu, i garantuje validnost ponude. Pored klasičnog oglasnog principa, tu je i mogućnost otvaranja i učestvovanja na aukcijama, principa koji se uveliko upražnjava na svetskom tržištu onlajn kupovine.

Obzirom na relativno nisku penetraciju Interneta u Srbiji, PIK.rs se potrudio da korisnike obaveštava i putem besplatnih SMS notifikacija kad god neko ostavi upit na artikal koji prodajete/iznajmljujete, čime olakšava praćenje same prodaje. Ujedno, velika pažnja posvećena je i mobilnim verzijama sajta, tako da možete pristupiti sajtu i pregledati oglase i van računara. 

Zaboravite oglase tipa "Iznajmljujem stan..." jer dovoljno je da samo posetite PIK.rs, kažete šta tražite i to je sve. Inteligentna Pik pretraga će uraditi sve umesto Vas tako da više ne morate provoditi sate i sate vrteći oglasnike, pa čak ni biti online. Izađite, prošetajte, odmorite se ili završite druge obaveze koje imate, i pustite da Vas Pik.rs pretraga obavestiti putem mejla čim pronađe artikal koji ste tražili!

PIK.rs je lokalna verzija najpopularnije kupoprodajne mreže u BiH Pik.ba nastala u saradnji sa domaćim partnerima. Ovo je njihov drugi projekat na našem tržištu posle uspešnje društvene mreže Furka.com. Posle samo 18 meseci postojanja, Pik.ba beleži preko 100.000 dnevnih poseta i više od 5000 dodatih artikala dnevno, što ih čini jednim od 10 najposećenijih sajtova u BiH. Uspeh na tamošnjem tržištu ih je ohrabrio da prošire svoje poslovanje i u zemljama u regionu, a prvi rezultat toga je upravo – PIK.rs. Šta čekate, pridružite se!

Više o sličnim temama na sajtu www.mobihobi.com

Pogledajte još