MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA DETALJE ODNOSA SA MAJKOM: Videle smo se nakon šest godina, to je moja bolna tema (VIDEO)

Rijaltii učesnica Maja Marinković u emisiji "Zadruga - narod pita", otkrila je u kakvim je odnosima sada sa svojom majkom sa kojom je u rijalitiju i emisijama isticala da nema nikakvu komunikaciju.

Gledateljka koja se uključila u program pohvalila je Majino učešće u Zadruzi i pitala je da li se u međuvremenu videla sa majkom.

- Rekla si da imaš neki zakazan sastanak, razgovor sa mamom, da li si obavila taj razgovor i kako je protekao. Ne bih da ulazim u privatne stvari koje se ne tiču Zadruge, ali pošto je tvoja priča u vezi mame ispraćena zato te pitam - pitala je gledateljka.

- Što se tiče mog odnosa sa mamom, videle smo se posle Zadruge. Javila mi se nakon 6 godina, to je moja bolna tema. Bilo je emotivno. Nisam je videla 6 godina, jer moja baka ne voli mog tatu, pa ne voli ni mene. To je jako čuno i neshvatljivo. Imamo sada korektan donos, naravno, neću ja sada sa njom imati odnos ni približno kao sa mojim ocem - otkrila je Maja.

Voditeljka Dušica Jakovljević rekla je Marinkovićevoj da joj je njen otac gostujući u jednoj od emisija pokazao fotografiju njene majke i da je Maja od nje nasledila lepotu.

- Mama i sada izgleda, žena je avion, godine je ništa ne remete. Drago mi je što smo igladile odonos, svako dete treba da ima oba roditelja pored sebe - objasnila je Marinkovićeva.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još