ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI: Dragana Mitar napadnuta u Crnoj Gori?!

Učesnica druge sezone rijalitija Zadruga, Dragana Mitar, trenutno je na odmoru u Crnoj Gori gde se u večernjim satima vraćala kući kada ju je nepoznati napadač nekoliko puta udario pesnicama u glavu.

- Napadnuta je ispred svoje zgrade kada je u večernjim satima krenula do prodavnice. Dragana nije videla ko je s leđa udara jer je bio mrak, ali kada je zavrištala, dva momka su pobegla. Prijateljica je čula viku, odmah istrčala iz stana i zatekla preplašenu Draganu, kojoj je zatim ukazana pomoć - rekao je izvor.

Dragana nije želela da komentariše napad.

Ona je nedavno bila u Centru za socijalni rad u Beogradu gde je pozvana zbog pitanja starateljstva nad sinom Jovanom usled tužbi sa mužem Sinišom Dragutinovićem koji je trenutno dobio zabranu prilaska Dragani.

Nakon njenog izlaska iz rijalitija, Dragana je prijavila Sinišu za fizičko i psihičko nasilje i pretnje, zbog toga što je prvo on tražio puno starateljstvo nad sinom i alimentaciju od nje u iznosu od 20.000 dinara.

Sada je pokrenut proces razvoda, a dete je i dalje kod Dragane, gde će i biti dok se sudski proces razvoda i podele starateljstva ne završi.

Izvor: Svet/Mondo.rs
Foto: draganamitar/Instagram

Pogledajte još