ALEKSANDRA PROLAZI KROZ PAKAO: Grudi mi vuku kičmu, moraću na operaciju, molim boga da preživim!

Iako je mislila da je sve probleme rešila izlaskom iz Zadruge i novom vezom, Aleksandra Subotić je ipak priznala da je veoma uplašena i zabrinuta zbog svog zdravstvenog stanja.

- Grudi mi vuku kičmu, koja se od težine iskrivila i konstatovana mi je diskus hernija - kaže ona, i objašnjava:

- Imam nesnosnu bol, koja se jedino može srediti operacijom. Iskočio mi je diskus, deo između pršljenova, i sada trpim jake bolove u vratu, ramenima i leđima. Bila sam kod lekara i prvo što ću da uradim jeste da smanjim grudi. Zakazala sam operaciju za početak avgusta, a onda ću videti kako da rešim problem sa kičmom. Pored operacije postoje i inovativne metode injekcijama. Sada sam stalno pod blokadama i lekovima protiv bolova. Nisam ni sanjala da može ovo da me zadesi. Plašim se operacija, još kada pomislim da bi trebalo da idem na dva zahvata pod totalnom anestezijom! Grudi sam već radila, znam kako je, a o kičmi ne smem ni da mislim. Strah me je da li ću se uopšte probuditi iz anestezije, a da ne pričam o tome da imam košmare kako ću se oporaviti, da li ću normalno hodati, koliko će trajati oporavak. Kažu da je to sa kičmom rutinska operacija, ali ja se bojim i molim Boga da preživim.

Aleksandra priznaje da se sada kaje zbog svojih brzopletih postupaka:

- Oduvek sam htela da imam bujno poprsje i kada sam zaradila malo novca u prvom rijalitiju, po svaku cenu sam htela da ugradim silikone. Bila sam nesrećna u vezi s Davidom i spas sam videla u tako nekim glupim odlukama. Otišla sam kod prvog plastičara i tražila što veće grudi. Pošto sam bila debela, nekoliko brojeva veće grudi sam i mogla da iznesem, ali sada kada sam smršala, imam velike probleme na koje me niko nije upozorio - zaključila je Subotićeva.

Izvor: Hit Informer
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još