Za sredu, 13. oktobar 2010. godine

BEOGRAD, 13. oktobra 2010. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o poseti američke državne sekretarke Hilari Klinton Beogradu.

BLIC - O poseti američke državne sekretarke Hilari Klinton Beogradu u tekstu "Srbija zaslužila brži put u EU". Policajac koji je obezbeđivao Paradu ponosa u Beogradu Saša Čordić: "Dojadilo mi je da neko ruši moj rodni grad".

VEČERNJE NOVOSTI - O poseti državne sekretarke SAD Hilari Klinton Beogradu u tekstu "Srbiji je mesto u Evropi".

DANAS - O poseti državne sekretarke SAD Srbiji u tekstu "Klintonova pohvalila saradnju sa Hagom". O nasilju tokom Parade ponosa pod naslovom "Traga se za finansijerima i organizatorima nasilja". Jedan od autora studije "Postkrizni model ekonomskog rasta i razvoja Srbije 2011-2020" Stojan Stamenković: "Penzije i dug države su kritične tačke razvoja Srbije".

POLITIKA - O poseti američke državne sekretarke Hilari Klinton Srbiji u tekstu "Partnerstvo posle godina nesporazuma". O nestašici mleka pod naslovom "Vlada još ne razmišlja o interventnom uvozu mleka". Posle nasilja tokom Parade ponosa u nedelju "Male šanse za revoluciju".

gor/dar

Pogledajte još