"SADA IM NE TREBA BATLER": Jeremić otkrio zbog čega se nije video sa Anom i Davidom, Brendon žestoko odbrusio (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare Branislava Radonića Brendona i Lazara Jeremića. Darko sa njima vodi razgovor o njihovom turbulentnom odnosu u "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon završetka rijalitija, a gledaoci koji su danonoćni pratili svaki njihov pokret takođe imaju priliku da se uključe uživo u program i postave im pitanja.

Kako se spekulisalo o tome da Ana Korać i David Dragojević nisu nastavili svoje druženje sa Lazarom, Jeremić je otkrio šta je istina.

- Toliko o tome, samo da mi David napiše šta da odgovorim. Šta je bilo u Zadruzi, bilo je. Ja sam ih zavoleo kao svoje prijatelje. Ana, David i ja se još nismo videli - krenuo je Lazar.

- Šta ćeš im, sad im ne treba batler - ubacio se Brendon.

- Ana i David ne žele da troše svoj novac, oni su imali svoje prioritete, kao i ja. Oni su tu za mene 24 sata, kao i ja za njih. Oni su prebukirani obavezama, kao i ja. Nisam ja neki psihopata. Oni grade svoj život, kao i ja. Ne priznajem ništa dok ne vidim prsten i pečat. Ne osećam se odbačenim. Bio sam u Veterniku - dodao je Jeremić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još