SVAKA ŽIVOTINJA ZA NAS JE VELIKI UČITELJ: Jelena Đoković uživa u prirodi (FOTO)

Jelena Đoković uživa u prirodi i svaki slobodan trenutak koristi kako bi prošetala na čistom vazduhu. Danas je odlučila da svoje iskustvo podeli sa pratiocima na Instagramu.

Naime, Jelena je šetala šumom, kada je naišla na deo koji je zaštićen ogradom i vrlo brzo shvatila zašto.

- Prvo sam pomislila u sebi  “Šta će nam ova ograda između”, ali sam ubrzo dobila vrlo mudar odgovor.  Još me čeka dug put učenja o poštovanju i prihvatanju. Poštovanje i prihvatanje razlika, suprotnosti, neslaganja, ćutnje, grešaka, uspeha, sve je to put ljubavi. Meni se čini da je svaka životinja za nas veliki učitelj i drago mi je što u životu imam toliko divnih malih i velikih drugara među njima i što sam osetila tu bezuslovnu ljubav i prihvatanje baš od njih. A sad je na meni da idem tim putem svaki dan, a ne samo kad meni odgovara. Kome još u životu može biti dosadno sa samim sobom, toliko posla i prostora za učenje - napisala je Jelena u opisu fotografije koju je objavila.

Supruga najuspešnijeg našeg tenisera Novaka Đokovića, krenula je na put na kom želi naučiti kako da živi u skladu sa prirodom, a na nju bi se mogli mnogi ugledati.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još