Jovanović: Moramo da pobedimo Hemofarm

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Košarkaški Partizana dočekuje Hemofarm u derbi utakmici drugog kola Jadranske lige, a trener crno-belih Vlada Jovanović ocenio je da ekipa mora da odigra mnogo bolje nego na premijeri, kada je izgubila od Budućnosti.

"Sasvim je sigurno da nakon poraza u Pioniru moramo da zbijemo redove. Igramo protiv ekipe koja je ranije ušla u takmičarski ritam, kompletirala selekciju, za razliku od nas koji još uvek gradimo formu i nismo kompletirali tim. Biće teško, bez obzira što smo na domacem terenu, ali moramo da damo sve od sebe i da napravimo povoljan rezultat", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Hemofarm je u dosadašnjem toku sezone već odigrao dva kola kvalifikacija za Evroligu, a u prvom kolu Jadranske lige Vrščani su savladali zagrebačku Cibonu.

"I Hemofarmova i naš ekipa su promenjene u odnosu na prethodnu sezonu, ali mislim da je klub iz Vršca sačuvao 'kostur' tima. Pojedinci su nosioci igre, a tu pre svega mislim na Mačvana, Krstovića i Borisova. Tu su i povratnici u tim, Pavković i Bozović koji u sezoni iza nas nisu igrali što zbog povreda, što zbog bolesti, a veoma su važna karika Hemofarma", zaključio je Jovanović.

Sutrašnji meč biće 66. duel Partizana i Hemofarma, a crno-beli u pobedama vode sa 52-13.

Utakmica drugog kola Jadranske lige Partizan-Hemofarm igra se u sredu od 19 sati u hali Pionir. Cene karata su 150 i 300 dinara i mogu da se kupe na blagajnama Pionira.

Pogledajte još