ZVEZDE OTKRIVAJU: Koja je najbolja frizura za vaš horoskopski znak?

Dosadili su vam saveti frizera, saznajte šta vam zvezde poručuju koja je najbolja frizura za vas.

OVAN

Žene rođene u znaku ovna vole frizure koje izražavaju njihovo samopouzdanje, energičnu i avanturističku ličnost. Ovnovi su uvek u pokretu, pa im treba frizura s kojom nema previše posla. Za njih je onda idealna kratka pixie frizura – posebna i laka za održavanje.

BIK

Kada žene u znaku bika pronađu frizuru koju vole, odane su joj do kraja života. Primer frizure koja im sjajno pristaje jeste valoviti bob s razdeljkom na stranu. Kada bob nije strog ili s oštrim ravnim rezom, onda u potpunosti odgovara toploj ličnostii ovog horoskopskog znaka.

BLIZANCI

Blizanci su živahni, uzbudljivi, vole raznolikost i za njih najbolji izbor su razigrane frizure, pogotovo one kratke i asimetrične. Veliki plus ovakvih frizura jeste to da sjajno izgledaju, bez obzira na stil, to jest da li su one ravne, lagano valovite ili kovrdžave.

RAK

Svi vodeni znakovi, pa tako i rakovi, vole ženstvene frizure. Velike, mekane i romantične kovrdže sjajno reprezentuju ljubav i toplinu koju žene rakovi nose u sebi.

LAV

Lavice bez problema pokazuju svoju "grivu" i stvorene su za hrabre, senzualne i neustrašive frizure. Upečatljive i neukrotive kovrdže stoje im fantastično, bez obzira na to imaju li dugačku ili kratku kosu.

DEVICA

Pedantne device obožavaju lepo počešljane valove u kosi. Zahvaljujući takvoj frizuri, uvek izgledaju prirodno, elegantno i sofisticirano.

VAGA

Vage vole balans, harmoniju i simetriju u svim aspektima svog života, pa tako i kada je u pitanju kosa. Umesto komplikovanih frizura pre će odabrati jednostavnu ravnu, oštro podšišanu kosu.

ŠKORPIJA

Škorpije uživaju u frizurama koje naglašavaju njihovu snagu, moć i senzualnost. To često postižu hrabrim kratkim frizurama.

STRELAC

Ženama rođenim u znaku strelca najbolje pristaju razigrane i lagano razbarušene frizure koje su idealne za njihovu veselu i uvek nasmejanu ličnost.

JARAC

Žene jarčevi u svakoj situaciji žele izgledati profesionalno i sređeno. Najčešće se odlučuju za ozbiljne frizure poput dugih postepeno ošišanih i uredno počešljanih valova.

VODOLIJA

Žene rođene u ovom znaku imaju luckastu facu i vole da se zabavljaju, pa im samim tim više odgovaraju manje ozbiljne frizure. Uvek su spremne na eksperimentisanje, a ujedno im sjajno stoje i slojevite frizure sa šiškama i laganim kovrdžama.

RIBE

Dugi valovi i nežne razbarušene kovrdže – nema znaka koji bi bolje od romantične ribe poneo ovu frizuru.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još