AFERA PROSTITUCIJA AKTUELNA I POSLE ZADRUGE: Matora progovorila o svojoj devojci i otkrila koga će da tuži

Jovana Tоmić Matora ispričala je sve o svojoj devojci Sanji Stanković i navodima da se bavila prostitucijom.

Ona je istakla da smatra da je celu priču započeo Lunin dečko, Marko Miljković, a nije štedela ni reči za Miljanu Kulić i njenu majku Mariju Kulić.

- Sanja se čak i kad smo tamo dobrovoljno javila da ode. Sve je to, što kaže Sanja, imaju institucije koje će da se bave time. Niti je neko davao izjave, niti je neko pisao, video ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao, pričao nešto. Najlakše je kada neku devojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je prostitutka. Ne razumem čemu ta potreba i tolika da se svaka devojka u svađi naziva prostitutka. Nervirala sam se u Zadruzi, napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine - ispričala je Matora.

Ona se osvrnula i na reči Miljane Kulić koja je rekla da ima saznanja da je Sanjina fotografija i podaci postoje u katalogu koji se spominjao dok su svi bili u Zadruzi. Matora do sada o tome nije govorila.

- Čula sam kako je rekla da je neki makro poslao Sanji neke ponude. Mislim, svi njoj pišu, nije mi jasno. Još je rekla kako nije htela toliko da me udari. Došla sam do zaključka da bolest nije sve što boli. Svakako, Marija Kulić će da dobije tužbu za sve reči koje je rekla Sanji i meni. Mene niko neće da proziva zbog mog opredeljenja. Gospodo, hoću da vam kažem da su njih dve prešle granicu. Od Miljane imam i ožiljak, fali deo tkiva, neće nikada da se upotpuni. Drago mi je da se čula i ta druga strana cele priče - priznala je Matora u emisiji "Narod pita".

Izvor: Blic.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.