ZABRANJENO MI JE DA PRIČAM O UNUCI: Vesna Zmijanac otkrila detalje iz odnosa sa Nikolijom i Reljom!

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Vesna Zmijanac dugi niz godina se druži sa publikom i priznaje da joj kontakt sa publikom i dalje mnogo znači.

- Posle pola veka pevanja taj kontakt sa publikom mi mnogo znači, kako ne. Mnogo je lepo, kad se okrenete unazad, znate za šta ste živeli, šta ste ostavili iza sebe - kaže je Vesna.

Vesna sve pamti i žali za velikanima koji više nisu među nama, a koje je mnogo volela.

- Sve pamtim i lepe i ružne. To je život. Ja se šalim kad kažem da imam amneziju, kamo sreće da nemam ovu centrifugu u glavi. Nažalost, nema nas mnogo iz moje generacije, možemo da se nabrojimo na prste. Otišli su nam velikani, Šaban, Sinan i mnogi drugi. Sreća pa ostavljamo iza sebe dobre pesme, na kojima deca uče - ispričala je Vesna.

Ono što je najviše boli je činjenica da joj je ćerka Nikolija Jovanović zabranila da priča javno o unuci Rei.

- Zabranjeno mi je da pričam o unuci. Ja ću samo reći da je slatka, da raste, sve ostale stvari pitajte tatu i mamu, a oni su škrti na rečima. Ja mislim da je Nikolija ista ja, ima izraz kao njena majka i to je dobro. Ima energiju moju, harizmu, izraz lica, dominira scenom. Lako je njoj, ona je i rasla na sceni - otkrila je Zmijanac.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još