Suzana Perić na Fashion Selection-u

Kreatorka Suzana Perić sa svojom poptuno novom linijom "She Rules" bila je zvezda druge večeri 17. Jacobs Fashion Selection-a.

Jednostavnost, glamur, haljine iz šezdesetih godina prošlog veka, uski sakoi, naborane košulje okosnica su revije Suzane Perić održane u Balskoj dvorani Doma garde.

Prvi redovi su kao što je uobičajeno bili rezervisani za viđenije ličnosti srpskog džet-seta, a ujedno sa Suzaninom revijom, održana je i promocija novog modela automobila Audi A1.

Atraktivna bila je i revija izdavačke kuće Laguna, kojom je na zanimljiv način spojeno naizgled nespojivo: moda i književnost.
Pistom su defilovali najpopularniji pisci ove izdavačke kuće, sa likovima iz svojih romana, koje su tumačile brojne poznate ličnosti. Interesantan styling za ovu reviju osmislili su kreatori iz "Kruga 8", dok je revija imala i humanitarni karakter, budući da će "Laguna" pokloniti kompjuter Aleksandri Kostić, učenici Ekonomske škole.

Publika je imala prilike da vidi i revije mladih kreatorki Dragane Došen i Sande Simone Janković. Dragana Došen, diplomac prestižnog londonskog koledža St. Martens, predstavila se kolekcijom inspirisanom francuskim novim talasom i engleskim romantizmom. Sanda Simona Janković, pobednica konkursa „Grazia Selection“, prikazala je kolekciju „Dark Side of the Venus“, inspirisanom tamnom stranom žene.

 

Pogledajte još