NIKOLIJU I RELJU KOMŠIJE OBOŽAVAJU: Oni su dobri ljudi i uvek izađu u susret kada neko od nas zatraži nešto!

Nikolija Jovanović i Relja Popović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a komšije su ispričale da su njih dvoje divni i van kamera. Oni već 3 godine žive u stanu pevačicine majke Vesne Zmijanac, a 2 nova stana, koji su dobili pošto je prodat plac od investitra, izdaju.

- Stalno ih srećem, jer živim dva ulaza od njih. Relju pogotovo, stalno se šeta sa ćerkicom i često se igraju u obližnjem parku. Izgleda mi stvarno kao požrtvovan otac, jer se baš vidi da uživa da provodi vreme sa mezimicom. Često kada izađu napolje, Relja je nosi na ramenima, a ona se samo smeje. Uvek je nešto zadirkuje, pa sa strane deluje da je mnogo srećna kada je sa tatom - rekla je komšinica.

- Stan u kome žive je zapravo Vesnin, i oni su tu već tri godine. To što su kupili nove nekretnine je zapravo zato što je Nikolija dobila od svog oca zemljište kod Đeram pijace koje je prodala investitorima, a u zamenu za to je dobila dva stana u centru Beograda. Oni izdaju nova dva stana, a ostali su da žive u ovom, jer su navikli na njega - rekao je komšija koji nije hteo da otkriva svoj identitet i dodao:

- Ma oni su super. Moja ćerka je, recimo, njihov fan i išla je nekoliko puta do njih sa drugaricama da traži autogram i uvek su je srdačno dočekali. Retko kada su tu, jer zbog posla uglavnom putuju, ali kad su u Beogradu, često ih vidimo kad izađu da se prošetaju sa ćerkicom - navodi komšinica i kaže da i Vesna ima običaj da često obilazi unuku i vodi je da joj kupi slatkiše.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: nikolijaofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.