SKANDAL USRED RESTORANA: Marko Jarić poveo majku i novu devojku na letovanje u Budvu, a one se žestoko sukobile!

Marko Jarić trenutno boravi u Crnoj Gori, a osim majke, sestre i ćerkica, košarkaš je na odmor poveo i novu devojku.

Njegova nova izabranica je manekenka Boni Miler, a sudeći po rečima dobro upućenog izvora, košarkaševa mama Leposava Jarić se sa sinovljevim izborom nikako ne slaže, pa se njih dve navodno na letovanju ponašaju kao rogovi u vreći.

- Marko je već nekoliko meseci u vezi i njegova ideja bila je da na odmor ode sa porodicom i tom devojkom, kako bi je njegovi bolje upoznali. Uplatili su letovanje u Budvi i planirali da se svi lepo provedu i odmore. I dok su Markova sestra i ćerkice prihvatili Boni i s njom od početka imaju dobar odnos, njegovoj mami Leposavi potencijalna snajka nije po volji. Leposava se po celi dan dere na unuke i naređuje im, pa često u taj koš ubaci i Boni, koja takođe i te kako ume da odbrusi Markovoj mami. Jednostavno, ne slažu se i ne trude se da to sakriju - priča Jarićev blizak prijatelj i otkriva da manekenka svekrvi ne ostaje dužna.

- Iako je vrlo mlada i trudi se da se lepo slaže sa svima, jasno joj je da se Leposava navrzla na nju i da je namerno provocira, kako bi Boni pogrešno odreagovala. Svakog puta kada sede u restoranu dođe do vike i dreke, a onda Boni poludi i posvađa se s njom. Jarić se na sve načine pokušava da se sakrije ispod kačketa koji ne skida, a one gde god se odu, privuku pažnju svojim ponašanjem. Jednostavno, napravio je grešku kada je na more otišao sa četiri žene. Ne bio mu nijedan muškarac u koži ako uskoro ne uspe da pomiri majku i devojku. Leteće perje po Budvi - zaključio je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.