DUGO JE MALTRETIRAO MENE, MOJE PRIJATELJE I SARADNIKE: Katarina Živković progovorila o osobi koja joj je godinama pretila

Katarini Živković putem društvenih mreža stizale su jezive pretnje, a izvesna osoba nije se zaustavljala tu! Napadala je kako nju, tako i njenu porodicu, kao i prijatelje i saradnike. Kako se navodi, pevačica zna o kome se radi, a ovoga puta javno je poslala poruku toj osobi.

- Svaka budala može da iskoristi internet kako bi vas maltretirala. Ja znam o kome sa radi, to je osoba koja je, pretpostavljam, imala dosta problema u detinjstvu, ona smatra da će ako maltretira moju porodicu, saradnike i mene, da će joj biti u životu lakše. Nemam ništa protiv, ali trebalo bi pored toga i da se obrati psihijatru - poručila je Katarina, koja je nedavno proslavila 30. rođendan.

- Ovo leto mi je toliko teško, puno radim, ne stižem da odmaram. Osećam se kao da sam tek sada krenula da radim, tek sada nekako drugačije doživljavam neke stvari sa 30 godina - iskrena je bila ona.

Popularna pevačica se ne kaje ni zbog čega što je uradila u životu, osim tetovaže na leđima koju naziva "greškom iz  mladosti".

- To je moja greška iz mladosti, sreća pa je na leđima, ne moram da je gledam svaki dan. Inače volim tetovaže, ne znači da ću tu da se zaustavim - zaključila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.