ZAVRŠIO U POLICIJSKOJ STANICI: Sloba Radanović otkrio zašto su ga privodili u Budvi

Kao bomba odjeknula je vest o privođenju pevača Slobe Radanovića pred njegov nastup na crnogorskom primorju, a sada je pevač objasnio šta se zaista desilo I zašto je završio u policijskoj stanici.

- Bili smo na večeri u jednom restoranu, policijska grupa je upala i napravila je klasičnu raciju. Bili su korektni momci stvarno, znamo kakvi su mogli da budu i to je njihov posao, to je rutinska kontrola, ali pošto nas je bilo dosta morali smo da taj razgovror obavimo u prostorijama policije, zato smo i odvedeni tamo i ništa više od toga. Isproveravala su naše informacije, da li imamo dosije, nista više od toga - rekao je Sloba.

Vest da je pevač odlučio da promeni svoj emotivni status iznenadila je mnoge, a pevač je otkrio da li je njegova nova izabranica došla na nastup da ga podrži. Takođe, priznao je da je spreman da ponovo stane na ludi kamen.

- Nije tu trenutno, ne mogu da kažem gde je, krijem je (smeh). Na ludi kamen... Zašto ne! Svakom čoveku cilj u životu treba da bude stvaranje porodice, zašto da ne - rekao je Sloba.

Šta je pevač još otkrio, poslušajte u video snimku.

Izvor: Pink.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.