DEČKO JE KOMPLEKSAŠ, A LUNA ĆE TEK DA VIDI KO JE KO: Gastoz pobesneo zbog Miljkovićevih pretnji!

Od kada se Luna Đogani smuvala sa Markom Miljkovićem između njega i Nenada Marinkovića Gastoza postoji neka netrpeljivost.

Naime, nakon što je Luna priznala da je bila intimna sa Nenadom, mnogi su tada bili u šoku jer je ona do tada uvek navodila da je Gastoz jedan od njenih najboljih prijatelja. Ubrzo nakon toga, Marko je više puta isticao da ne bi voleo da Đoganijeva i Gastoz nastave druženje.

Miljković je priznao da su on i Luna obavili ozbiljan razgovor povodom toga.

- Ne vidim šta je tu čudno, oni očigledno nisu bili samo drugovi i sasvim je normalno da joj branim sada da se viđa sa njim. Ma, ne da se viđa samo, oni ne treba ni da se čuju, niti imaju o čemu da pričaju. Luna i ja smo baš jedno veče pričali o tome i ona se slaže sa mojim stavom. Pošto ne bi ni ona volela da se ja viđam sa mojom bivšom - rekao je Marko i dodao:

- Nemam ništa protiv Gastoza lično, ali svakako me ne interesuje šta on misli o tome što sam Luni zabranio da se druže. Neka misli šta hoće, što bi se ona viđala sa bivšim dečkom, a ja klimao glavom, nikada. Nadam se da je Gastoz razumeo moje reči.

S druge strane, Nenad je veoma iznenađen Markovim postupcima.

- Markove pretnje su mi smešne. Pretnja u mom životu niti će da postoji, niti je postojala. On može Luni da brani šta hoće i da njoj postavlja neke uslove, a meni ne može ništa - rekao je besno Nenad i dodao:

- Dečko je kompleksaš, ja Lunu gotivim. To što je on njoj nešto zabranio, ja sam to pustio da ide svojim tokom, ja radim ono što mislim da treba i uvek ću tako raditi. Kao i kada sam joj čestitao pobedu, to sam uradio iskreno, a ona je bila skroz povučena, videlo se da joj je branio i da odgovori u njenom fazonu. Vreme će sve pokazati, pa će tako i Luna s vremenom videti ko je ko, ko joj je prijatelj, a ko ne.

Izvor: Alo.rs
Foto: gasttozz.official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.