LEPI MIĆA OPLEO PO MILJKOVIĆU: Marko je morao da pobegne na drugi kontinent od mene

Dok je bio učesnik druge sezone  "Zadruge", Lepi Mića je pričao da će snimiti novu pesmu, a sada je otkrio da li mu je neko od bivših cimera čestitao na pesmi.

- Pa nemam ja baš neki kontakt sa "mojim dragim kolegama zadrugarima", oni su mladi, ovo je njihov život, oni žive u tim oblacima, popularnost, pesme, spotovi, putovanja, novine, televizija... To je njihova priča, oni se bore za svaki metar medijskog prostora, ja to poštujem. Međutim, meni to nije potrebno, ja sam čovek u godinama, ja iza sebe imam iskustva, ime i prezime, a ova pesma je čisto da ponudim ljudima koji me vole i to je cela priča - kaže on.

Dobro je poznato da je Mića imao žestok sukob sa Markom Miljkovićem kada su napustili Zadrugu, a njihov odnos kulminaciju je doživeo u emisiji "Zadruga - Narod pita". Tada je Marko toliko pobesneo na Miću da ga je gađao flašicom vode, a emisija je prekinuta. Mića je otkrio i da li su se sada strasti malo stišale.

- Ja sam davno stavio tačku na to, međutim, taj dečko misli da je bitan, ali nebitan je. On je jedna obična budaletina, tada je pobegao iz studija, sad je pobegao iz zemlje, čak je i kontinent promenio... Neka radi šta hoće, neka je živ i zdrav, nebitne su mi njegove priče. Meni ko se jednom zameri, ja to ne opraštam, vraćam dva puta. Nikog ne diram prvi i nemam nikakav problem, ako neko želi da me isprovocira, da lažima misli mene da ponizi, tada vraćam žestoko i udaram gde boli, ali ovako prvi nikog ne diram - iskren je Mića.

Pevač i rijaliti zvezda je pričao i o njegovim daljim planovima i priznao da bi voleo da uđe u "Zadrugu 3".

- Ja ću da uđem u "Zadrugu 3". Voleo ili ne voleo "Zadruga" je deo mene, ja sam deo "Zadruge", to bez mene ide vrlo teško. Uz dužno poštovanje svih zadrugara, ovo će biti teška godina, biće tu borba za prestiž, za dokazivanje. Ali ovde niko nije teran da uđe, ovde su svi ušli dobrovoljno, tako da kuknjave nema. Gospodo draga, pristali ste da vam život bude javno na tacni, trpite kritike, trpite neke stvari koje privatno ne biste želeli. Isto tako, uživajte u lovorikama uspeha i popularnosti. Nosite svoj krst na leđima, da li je to dobro ili loše, to pripada vama, tako da morate se sa tim nositi. Biće žestoko, udarno, gledano, bolesno, kvalitetno - završava Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.