KRISTIJAN ĆE U PAROVIMA DA SLUŽI KAZNU: Goluboviću nude 70.000 evra i mogućnost da u posebnoj prostoriji boravi dva sata dnevno!

Kristijanu Goluboviću navodno je ponuđeno 70.000 evra da pravo iz zatvora uđe u vilu "Parova", te da se ponovo zaigra rijalitija. Takođe, kako se navodi, biće mu obezbeđena i posebna soba u kojoj će moći da boravi po dva sata dnevno, ukoliko poželi da se osami ili čita.

- Golubović bi mogao da se nađe u rijalitiju. Putem advokata je u dogovoru sa produkcijom i priča nije nimalo naivna. Ponuđeno mu je 70.000 evra za učešće, plus posebna prostorija u kojoj je tražio da boravi dva sata dnevno, kako bi mogao da čita knjige i da se osami - započeo je priču dobro obavešten izvor, pa dodao:

- Produkcija na sve načine pokušava da ga dovede u rijaliti, i kao idealno rešenje postoji mogućnost da upravo u Parovima odsluži svoju kaznu. Olakšavajuća okolnost je što će svakako 24 sata biti pred kamerama. Kristijan se nekoliko puta putem telefonskog poziva uključivao u ovaj poznati rijaliti, te nema sumnje da će ako se kockice poklope ući u novu sezonu - zaključio je izvor.

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs
Foto: RTV Pink Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.