PALE TEŠKE REČI: Posvađale se Biljana Dragojević i Ana Korać!

Ana Korać i David Dragojević svakodnevno ističu da je njihova ljubav posle rijalitija još jača, a iako je u prvi mah Davidova majka Biljana prihvatila novu snajku, između nje i starlete došlo je do žestokog sukoba, zbog čega je popularnom paru sve teže da održi vezu.

Kako tvrdi dobro upućen izvor, Biljana već neko vreme Anu ne podnosi zbog straha da će je potpuno odvojiti od sina, a kada je to otvoreno rekla, žestoko su se posvađale.

- Biljana je u svakom smislu vezana za Davida i vezu s Anom prihvatila je da bi sa sinom održala dobar odnos. Prešla je preko svojih principa i preko početnog stava da Anu ne želi u svojoj kući samo da David ne bi okrenuo leđa porodici braneći svoju vezu. Nadala se da će on to znati da ceni i da će svakodnevno dolaziti kod nje, ali desilo se skroz suprotno. Posle nekog vremena shvatila je da sina gotovo i ne viđa, a kada ga viđa, bude razočarana što se potpuno promenio i da ništa što Ana ne odobrava ne sme ni da kaže, niti da uradi. Mislila je da je to prolazna faza posle rijalitija jer ih drži zaljubljenost, sve dok David nije počeo da izbegava da u porodičnu kuću dolazi sam kako bi o svemu mogli da razgovaraju i kako bi nadoknadili izgubljeno vreme - priča izvor i otkriva da je posle jedne od takvih situacija došlo do svađe u kojoj je Ana brutalno izvređala svekrvu.

- Pre nekoliko dana Biljana je pitala Davida da dođe sam, jer počinje jako da joj nedostaje, a on joj je, kao i nebrojeno puta pre toga, rekao da ima obaveze sa svojom devojkom i da će svratiti sa njom. Tada više nije mogla da ćuti i rekla mu je svašta. Urlala je na njega i govorila mu da će zbog Ane ostati sam i da će mu svi okrenuti leđa - kaže izvor i dodaje da je Koraćeva sve čula, jer je bila pored njega.

- Ana je rekla Davidu da nikada više neće otići sa njim u porodičnu kuću i da je sa Biljanom završila svaku priču. Pošto ni sledećeg dana nije mogla da dođe sebi, Ana se sastala sa nekoliko drugarica i ogovarala svekrvu. Govorila je da je žena psihopata koja nema život, da je matori ološ koji smrdi na luk i da je zaljubljena u svoje sinove, zbog čega im nikada neće dati da imaju slobodan život - priča izvor i navodi da Koraćeva polako sprovodi svoj plan i da se situacija sa Biljanom svaki dan pogoršava.

- Ana je tip osobe koji voli da je sve po njenom. Taman kada je mislila da drži sve konce u rukama i da konačno nema problema u vezi, Biljana je počela da puni glavu sinu. David se i čuo sa Biljanom ovih dana, ali bio je jako zvaničan. Ako se nešto brzo ne reši, Ani neće biti problem da toliko posvađa majku i sina da nikada više ne progovore - zaključuje izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još