Fashion Selection u Mangu

Britanski stil i povratak u 70-te bile su okosnica modne revije kolekcije za jesen-zimu 2010/2011. u radnji Mango u Knez Mihailovoj u okviru Jacobs Fashion Selection-a.

Novom kolekcijom, MANGO nas vraca u večnu klasiku Britanskog stila i odevne komade kao što su: trenč, višeslojne jakne i dobro ukrojeni kaputi, ne zaboravljajući kao osnovu stila - ručno rađena pletiva od vune.

Kombinacijom ovih odevnih predmeta u neobaveznom stilu vraća nas u kasne 70 – te, kada su modne ikone kao što je Anđelika Hjuston predstavljale slobodu u stilu odevanja.

Bogate teksture tvida, somota i krzna, kombinovane sa leprsavom svilom i istaknutim zlatnim detaljima, stvaraju kontrast muževnog i ženstvenog, dajući novi pečat klasici. Potraga za večnom klasikom reflektuje se i na paletu boja.
Savršena kombinacija između elegantne i tradicionalne oker boje , sive i marinsko plave, oslikava osnovu palete boja za ovu sezonu, sa nagoveštajima zemljanih tonova kao što su tople nijanse braon i hladne nijanse crvene.

Gužva u prvim redovima dokazuje koliko je Mango popularan brend kod nas, a reviji su prisustvovali manekenka Đurđa Stojiljković, Neda Ukraden, Snežana Dakić, Biljana Obradović…

Pogledajte još