fbpx

MIKI I SUZANA SE VIĐAJU KRIŠOM: Pevačica kod Đuričića dolazi noću, a pred zoru se rastaju kao da ništa nije bilo!

Suzana Perović navodno je po izlasku iz rijalitija pre svega raščistila odnose sa suprugom Vladom, a onda je počela tajno da se viđa sa Mikijem Đuričićem u njegovom selu Kupinovu, gde služi kaznu koju je zaradio zbog agresivnog ponašanja u Beloj kući "Zadruge".

Meštani sela, kako se navodi, redovno ih viđaju kako padne mrak, a pojedini su ih čak spazili i kada se rastaju ranom zorom.

- Naravno da niko ništa ne zna. Ćuti se jer moraju da se kriju, a viđaju se sve vreme, bukvalno otkako je Suzana izašla iz 'Zadruge'. Znam prvo da su se tajno čuli već tu noć i da je Suzana plakala kao kiša kad mu je čula glas. Tako su mi rekli, nisam ja slušao razgovor nego se priča tako ovde po Kupinovu, a čim se priča tako onda je tako. I uklapa se u ono što sam ja posle svojim očima video. Prvo sam sebi rekao ma jel ovo moguće? A onda se ponovilo nekoliko puta i shvatio sam šta se dešava. Suzana usred noći dolazi kod Mikija jer misli da je tad niko neće videti. Ušunja se potpuno neupadljivo obučena, tako da je jedva prepoznate, uđe na kapiju i celu noć provede kod njega. Negde pred jutro, pre neo što svane ona se išunja i pobegne. Ja sam video bar tri-četiri puta do sada - kaže komšija i nastavlja:

- Ja sam šokiran. Hteo sam i da ih slikam, ali moj telefon je loš za to, a ona dolazi uvek po mrklom mraku. Ne znam da li njen Vlada zna šta ona radi i da li je još uvek sa njim ili ga je ostavila. Čuo sam i da su se Miki i Suzana tajno verili i da je on za dijamantski prsten dao oko 3.000 evra. Koliko vidim, niko ih neće sprečiti da budu zajedno. Ni bivši muž, ni sin. Oni se verovatno zbog njih kriju ali pre svega jer Miki ima zabranu prilaska Suzani. Pazite šta vam kažem čim mu istekne kazna i svadbena vona ima da se čuju u Kupinovu. Tako se šuška - zaključio je pčelarev komšija.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.