VEĆE ZLO NIJE MOGLO DA ME SNAĐE: Vladimir Tomović nije birao reči kada je pričao o Staniji Dobrojević

Vladimir Tomović u emisiji "Zadruga - Narod pita" odgovarao je na pitanja gledalaca, a u jednom trenutku ga je voditelj Darko Tanasijević pitao o bivšoj devojci i njenoj novoj vezi.

- Ne znam šta bih ti rekao o tome. Hvala dragom Bogu da sam se otkčio od nje. Poručujem Marku Markoviću da mi se javi u Crnoj Gori, da ga odvedem na ručak i zahvalim što me je spasio bede. Ta žena je zlo. Veće zlo od nje nije moglo da me snađe. Ljudi ne znaju kakav je to skot. Licemer, žena koja nema obraz, a o njenom moralu ne bih polemisao, jer sam svašta saznao na tu temu - rekao je Vladimir.

Iako niko u studiu nije bio iznenađen Tomovićevim rečima, voditelj je iskoristio priliku da ga pita da li bi Staniji i Marku čestitao dva meseca veze, jer njih dvoje slave.

- Hoću, hoću, zašto ne. Samo, ne znam kako slave? Preko Skajpa? Čestitam ih i još jednom pozdravljam Marka i zahvaljujem mu. Želim ti momčino, da ti Stanija rodi desetoro dece. Desetoro malih Markovića. Da ste živi i zdravi. I da, želim ti da te Stanija zaista zavoli i da prekine sa inatom. Da vam veza bude prava, a ne iz inata - uputio je Vladimir čestitku.

Autor: Nadlanu.com/G.V.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još