KATARINU ŽIVKOVIĆ MUVALA BOGATA RUSKINJA: Starija gospođa legla je pored nje i odmerila je od glave do pete

Pevačica Katarina Živković našla se u jeku gej afere kada joj je na bazenu u Budvi navodno prišla ruska milionerka koja je želela da je osvoji.

Kaća je ovom činjenicom bila pozitivno iznenađena.

- Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila na ležaljci pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula - započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da Kaća u prvi mah nije shvatila kakve su namere ruske bogatašice:

- Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna... Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom.

Folkerka je tada shvatila da Ruskinja želi da je odvuče u krevet!

Međutim, koliko god bila uporna, Katarina nije poklekla. U Beograd se vratila sama.

- Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje - rekla je Kaća i dodala:

- Jedno je kada se dopadneš muškarcu. Oni ne primećuju detalje na nama, kao što mi žene obraćamo pažnju na sve. I onda, ako se svidiš devojci, znači da si stvarno top-riba i da ti ništa ne fali!

Izvor: Blic.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još