NEĆE VIŠE U ZADRUGU: Zerina Hećo bez dlake na jeziku progovorila o porodici, zdravstvenom stanju, Čolaku i Glišiću

Dramatičan izlazak Zerine Hećo iz "Zadruge 2" mnogi su ispratili u suzama, želeći joj mnogo sreće. Naime, ona je za nekoliko meseci od devojke koja je zajedno sa tadašnjim dečkom Banetom Čolakom ušla u Belu kuću s planovima za bolje sutra, postala ona koja uplakana i bez ijedne vlasi stoji pred celim regionom, tražeći snagu da pođe dalje.

Sada, pre svega o bivšem dečku jedva da želi i da razgovara.

- Mogu da kažem samo da nemam šta da komentarišem konkretno što se tiče njega (Baneta). Mogu reći moju stranu, kako sam se ja osećala u rijalitiju... jer je tužba na sudu i jednostavno ne želim da pričam o tim stvarima. Baviću se njim tamo gde treba da se bavim! - rekla je ona voditelju u "Zadruga - Narod pita" i nastavila:

- Jeste ta veza bila specifičlna, najblaže rečeno. Mogu samo da kažem da je bilo jako teško i jako naporno. Ali, eto, završilo se, hvala Bogu. Završilo se odavno! Još u novembru, u rijalitiju. Bilo je tako kako je bilo. Ništa nije iscenirano... Svi mogu da daju svog zaključak na osnovu onoga što se vidi... Narod nije glup - ispričala je Zerina oštrim tonom.

- Moj advokat je predao tužbu na sud. Sve te stvari koje su se dešavale nakon mog izlaska. Nakon izlaska, nastavile su se bljuvotine od strane njega, Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića. Ja sam lepo odlučila da ja tužim. Zašto bih ja dozvoljavala više ljudima da pričaju takve stvari? To su morbidbne laži! Ja imam porodicu, to mnogi zaboravljaju. Ja na njihove porodice ne spominjem jer sam tako odgojena! Zato postoji sud i tu se rešavaju stvari - objasnila je dalje ona pa napomenula da će presuda će biti javna.

Zerina je u sinoćnoj emisiji "Zadruga - Narod pita" objasnila da je glavu obrijala jer se plašila mogućnosti da je bolesna.

- Ja sam čekala rezultate. Prošla sam te neke stvari kao mala. Prvi put sa 14 godina mi je otkriven tumor, pa je bilo još par operacija. Tamo sam primetila neke promene i eto... Počele su da mi se dešavaju stvari koje su mi se pre dešavale. Nisam to mogla da podnesem. Suočila sam se sa svojim najvećim strahom da ostanem bez kose. Nama ženama je jako teško bez kose. Ceo taj čin, bio je katastrofalan. Ja sam u tom momentu pukla i suočila se sa jednim od najvećih strahova - rekla je Zerina i dodala da neće ući u "Zadrugu 3".

Izvor: Kurir.rs/Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.