NEVOLJE U RAJU: Ana Korać izbacila Davida Dragojevića iz stana!?

Najkontroverznija učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać isterala je iz stana svog dečka Davida Dragojevića, pošto je on želeo da ima punu kontrolu nad njenim finansijama, što je starletu izvelo iz takta.

Ana je navodno poludela kad joj je David rekao da prestane da troši novac na krpice, a zaboravio da to nije njegov, već njen novac. Naime, kako otkriva izvor blizak ovom paru, David je u izvređao Anu, nakon čega ga je isterala na ulicu.

- David se danima ponaša bezobrazno i ponižava Anu pred društvom. Mi smo joj već skrenuli pažnju na to, slegne ramenima i ćuti. To više nije Ana koju poznajem već godinama, David ju je skroz promenio na gore. Sve je počelo od toga što je Ana kupila neke sandale i, čim je David ušao u stan, ona mu se pohvalila I tada je nastao potpuni haos - priča izvori objašniava kako je došlo do žešće svađe.

- David nije hteo da pogleda obuću, već joj je rekao da nije normalna što toliko troši i da prestane sa kupovinom. Ana mu je prvo lepo skrenula pažnju i rekla da troši svoje pare i da je bezobrazan. On ju je isprovocirao rečenicom: "Nisam ja punišić, znam da si navikla na takve, ali sa mnom ne možeš da živiš kao sponzoruša". Ana je počela da urla na njega i rekla mu je: "Šta, bre, ti više hoéeš od mene. Živiš na moj račun u mom stanu i voziš moja kola. Boli te, bre, ku*ac koliko ću ja da trošim, trošim tvoje, nego svoje, mrš, džukelo, ja ti plaćam sve - kaže izvor i dodaje da je Anu David gađao cipelama i da ga je na kraju isterala iz stana.

- Ana nije mogla da se obuzda i sasula mu je u lice sve što je danima ćutale David, umesto da shvati da je pogrešlo, on je uzeo kutiju sa cipelama i gađao ju je i rekao joj: "Je*ise više i ti i tvoje marke, klošarko jedna, rekao sam ti da ti ja nisam budala da me vozaš". Nakon toga Ana ga je izbacila iz stana. Toliko se drala da ju je cela zgrada čula - objašnjava izvor.

- Naravno, sutradan je on došao sa cevećem i izvinjajoj se što je prenaglio, pravdao se nervozom i porodičnim problemima i ona je ponovo popustila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Rajka tračarajka says

    Izbacila je samo smeće iz kuċe,da joj ne smrdi

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.