POTRESNA ISPOVEST SUPRUGE DEJANA ČUROVIĆA: Verovali smo da će za šest meseci biti izlečen

Srbija, ali i Holandija, gde je Dejan Čurović stekao status božanstva, u šoku su od prekjuče, kada je prestalo da kuca srce nekadašnjeg golgetera "Zemuna", "Partizana", "Vitesea" i "Groningena". Popularni Ćure ostavio je iza sebe suprugu Jelenu, koja je otkrila detalje o životu skromnog i nenametljivog, ali nadasve omiljenog Zemunca.

- Dejan i ja je trebalo da idemo 29. jula na godišnji odmor, nismo ni sanjali da nešto s njim nije u redu. On je bio sportista od glave do pete, redovno je trčao, radio sklekove i trbušnjake, igrao tenis i futsal i tek početkom jula je osetio znakove umora. Njegova sestra Irena, lekar po struci, tražila je da uradi analize krvi i tako smo 13. jula saznali da je Dejan oboleo od blažeg oblika leukemije. Prognoze divnih i nadasve stručnih lekara u Kliničkom centru Srbije bile su optimistične, verovali su da će za šest meseci biti potpuno izlečen. Međutim, došlo je do infekcije koja je bila kobna po mog lava, koji me je iznenada ostavio - uplakana priča neutešna Jelena, koja naglašava da je Dejan obožavao njeno dvoje dece iz prethodnog braka.

Čurovićeva udovica ističe veliku zahvalnost kompletnom osoblju odeljenja intenzivne nege hematologije KCS za svu negu i pažnju.

- Do neba hvala lekarima Zoranu Rajiću, Goranu Milivojeviću, Tanji Dragišić, Mili Maneski, Darku Antiću i Milanu Todoroviću. Verujte mi, nigde u svetu ne bi imao bolje lečenje - zaključila je Jelena za "Srpski telegraf".

Dejan Čurović (51) sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Ispraćaju čuvenog golgetera do njegove večne kuće prisustvovao je veliki broj njegovih prijatelja iz sveta sporta, pre svega, predstavnika klubova u kojima je igrao.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: dejancurovic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Boba says

    Devojko ,njega je ubila prejaka ,neprimerena doza hemioterapije ili pogresna dijagnoza stepena kancera.Ako si neuka ok ali nemoj se zahvaljivati doktorima.Ako su prognoze da ce se izleciti za 6 meseci i blazi oblik kancera,zasto jaka doza koja unistava u toj meri ceo organizam i izaziva infekciju tj. sepsu.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.