OSTALA U MUSTAFINOM KOMŠILUKU: Emina Jahović se konačno iselila iz kuće bivšeg muža

Pop zvezda Emina Jahović nedavno je napustila porodični dom u Istanbulu u kojem je živela sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom. Iako se od pevača razvela pre skoro dve godine, ona je do sada boravila u toj kući. Emina sada živi sa decom u novoj kući u komšiluku, pa dečaci mogu često da se viđaju sa ocem.

- Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živeli sa decom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pevačica je pre nekoliko meseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dečaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju - navodi izvor blizak pevačici za “Blic”.

Nova Eminina kuća je manja od prethodne, ali ništa manje nije luksuzna.

- Da se razumemo, sadašnji dom je manji od prethodnog, ali je i ovaj veliki i odiše luksuzom i glamurom. Emina ga je opremila najskupljim i najsavremenijim nameštajem, kuća sadrži dnevni boravak, kuhinju i nekoliko spavaćih soba. Ima prostrani balkon, u jednom kupatilu je džakuzi, a u dvorištu se nalazi i bazen. Ona se pošteno istrošila kako bi opremila novi dom, ali vredelo je jer izgleda kao iz magazina - priča sagovornik dobro upućen u privatni život pevačice.

Emina je pre nekoliko meseci pričala o preseljenju u novi dom, ali ga zasad vešto krije od medija.

- Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem - rekla je Emina za "Gloriju" i otkrila da će imati manju pomoć u novoj kući:

- Prethodna kuća je prelep prostor, ali je prevelik za mene. Tamo smo živeli sa još tri žene, sada ću imati samo jednu. Nova kuća je kompaktnija, skladnija, iako nije mnogo manja od stare - izjavila je Jahovićeva.

Pevačica je odbila da komentariše selidbu u novi dom jer se trenutno odmara sa sinovima u turskom mondenskom letovalištu Gjodžeku.

Emini je poslednjih meseci očigledno krenulo u životu jer se neposredno pre preseljenja pomirila sa biznismenom Sadetinom Saranom. Oni su uplovili u romansu ubrzo nakon pevačicinog razvoda, o čemu su pisali kako turski, tako i srpski mediji. Nakon razlaza, Emina je izjavljivala da je svako krenuo svojim putem. Međutim, nedavno su ona i Sadetin uslikani na moru kako uživaju na njegovoj jahti i zajedno jedre na talasima.

- Slučajni susreti na zabavama zajedničkih prijatelja ponovo su spojili Eminu i Sadetina. Kako ona leto uglavnom provodi u Gjodžeku, on joj se nakratko pridružio. Ona je još odavno upoznala njegovu celu porodicu, dok je on njene sinove upoznao tek nedavno - kaže izvor blizak pevačici.

Izvor: Alo!/Gloria/Blic.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još