Raiffeisen banka drugu godinu zaredom "Najbolja digitalna banka" u Srbiji

Renomirani svetski finansijski magazin "Global Finance" proglasio je Raiffeisen banku "Najboljom digitalnom bankom" u Srbiji. Ovo je drugo prestižno priznanje koje banka dobija za svoja dostignuća na polju digitalizacije u bankarstvu.

- Digitalizacija već duže vreme za nas predstavlja ne samobudućnost poslovanja, već imperativ za uspeh u sadašnjosti. Naša banka je pravovremeno prepoznala važnost transformacije i uvođenja inovacija kako u svoje procese rada, tako i u ponudu za klijente. Nova, unapređena aplikacija za mobilno i internet bankarstvo, mogućnost realizacije keš kredita za samo 8 minuta u potpunosti "onlajn" i REA, Raiffeisen elektronska asistentkinja koja se bazira na veštačkoj inteligenciji - samo su neki od primera koji pokazuju našu posvećenost kvalitetnijem korisničkom iskustvu i usklađivanju sa potrebama korisnika u digitalnom svetu - izjavio je tim povodom Petar Jovanović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

- Ponosni smo što su ovi napori prepoznati od strane vodećih stručnjaka u ovoj oblasti - naveo je on.

Stručni žiri koji su činili vodeći eksperti iz kompanije "Infosys", globalnog lidera u oblasti konsaltinga i tehnologija, kao i urednici u magazinu "Global Finance", prilikom odlučivanja je kao osnovne kriterijume u obzir uzeo: kvalitet strategije za privlačenje i pružanje usluge digitalnim korisnicima, uspešnost u pogledu obučavanja klijenata da koriste digitalnu ponudu, rast broja klijenata koji koriste digitalne servise, kvalitet ponude proizvoda i usluga, benefite stečene kroz digitalne inicijative, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta/mobilnih aplikacija.

Inače, ovo je drugo priznanje koje je Raiffeisen banka dobila od početka godine, nakon titule "Najbolje banke u Srbiji" po izboru magazina "EMEA Finance".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.