Enterijer i novi dizajn

U periodu od 14. do 17. oktobra barokna svečana sala u bečkoj palati Hofburg pretvara se u stecište najnovijih trendova u dizajnu enterijera. Naime, tokom pomenuta tri dana u Beču se održava sajam pod nazivom „Dizajn enterijera“, a preko 90 austrijskih i stranih izlagača predstaviće najnovije kreacije iz oblasti uređenja životnog prostora.

 Moto ovogodišnjeg, jubilarnog 15. sajma jeste „Da uživate u kupatilu“. Nakon završetka leta i uživanja u kupanju u morima, bazenima ili jezerima, uživanje u vodi se seli u domove. Kupatila danas više nisu samo mesta za održavanje higijene, već postaju prave male oaze velnesa.

Poslednjih godina se, kao ni jednoj drugoj oblasti, velika pažnja poklanja dizajnu kupatila, tako da će svi posetioci ovog sajma imati prilike da vide najnovije trendove u oblasti uređenja ovog dela životnog prostora - svetleći lavaboi koji izgledaju kao ravni stolovi u kojima se nalaze lavaboi, tuševi koje je moguće individualno programirati tako da vas ili relaksiraju ili da vam daju novu energiju, ili pak tuš-kabine koje su zapravo mini saune.

Pored kupatila, velika pažnja na ovogodišnjem sajmu posvećena je i dizajnu kuhinje, ali i ostale prostorije nisu zapostavljene. 

Compress
BEČ, 14. oktobra

 

Pogledajte još