Ana Nikolić na pisti

Glamuroznom revijom Suzane Perić "Fashion Traveller" počeo "11. Wellness Fashion Selection", koji je na jednom mestu okupio brojne javne ličnosti iz sveta muzike, sporta, mode, politike...

Najviše pažnje na bini, ali i oduševljenja među muškom publikom, izazvala je Ana Nikolić. U uskoj seksi haljini, ljubičastim sandalama i sa koferom u ruci, prošetala je pistom i svojim najvećim hitom "Januar" otvorila reviju. Nastupili su i bivša misica Bojana Vujadinović, Duška Jovanić i fudbaler Crvene zvezde Nenad Jestrović.

Današnji modni putnik kombinuje pletene pulovere sa svilenim haljinama, nosi krzno uz džins kao večernju modu i uvek je ispravno obučen. Dominantne boje kolekcije su tople, zagasite, boje zlata, crvena, zelena, srebrna, sa dodatkom autentične roze i tirkiz. Crno odelo je ove zime prošlo kroz novu interpretaciju i nezaobilazan je deo garderobe. Duga uska haljina obavezna je u vašem ormanu, a Suzana vam preporučuje mini haljina za apsolutnu privlačnost.

Bivši ukućanin Velikog brata Saša Ćurčić svojim dolaskom nije digao veliku prašinu i reviju je pratio iz trećeg reda. Kako kaže, ne prati modu, garderobu kupuje u Londonu, a revije gleda isključivo zbog lepih i zgodnih devojaka.

- Omiljena marka mi je "Vivijen Vestvud" kao i naš Bogomir Doringer, koji je, moram priznati, najjači lik. Imam svoj omiljeni stil, a to je perverzna ekstravagancija iliti, kako ja to narodski zovem, "Đani glamur".

Prvi red Kristalne dvorane hotela Hajat bio je tesan da primi sve VIP zvanice koje su pohitale da se pohvale novim perjem i frizurom. Tako je novu frizuru u obliku minivala prošetala pevačica Ana Bekuta. Pored Svetlane - Cece Ražnatović, Lepe Brene, Romane, na reviji je bila i Danijela Vranić, kao i druge poznate ličnosti.

Sve u svemu, prva noć "Nedelje mode" bila je za svaku pohvalu.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Marko Risović

Pogledajte još