Subota, 16. oktobar 2010.

BEOGRAD, 16. oktobra 2010. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja i dalje najviše pažnje posvećuju posledicama nereda u Đenovi.

BLIC - O bivšem šefu BIA list piše da je "Rade Bulatović nudio tužilaštvu pregovore sa Mladićem". List tvrdi da je vođa huligana dobro zaštićen "Umesto u sudnici sedi u upravi Zvezde". O spasenim rudarima iz Čilea: "Rudari se najviše plašili kanibalizma".

VEČERNJE NOVOSTI - O privedenom vođi navijača u Đenovi "Sudija, požuri, moram na derbi". List objavljuje intervju s predsednikom vlade Vojvodine Bojanom Pajtićem pod naslovom "Nema straha od secesije Vojvodine".

DANAS - List objavljuje intervju s ministrom odbrane Draganom Šutanovcem pod naslovom "Sistem odbrane postaje deo EU". Izjava ministarke pravde Snežane Malović: "Pritvor i za nasilničko i nedolično ponašanje". Izvršni odbor FS Srbije o neredima u Đenovi "Italijani odgovorni za incidente, večiti derbi po planu".

POLITIKA - O neredima na utakmici u Italiji "Huliganima za nerede plaćeno 200.000 evra". O kreditima Svetske banke: "Nismo iskoristili 600 miliona, a tražimo još 900 miliona dolara od Svetske banke". O kandidaturi Srbije u EU list piše pod naslovom "Dobri izgledi za kandidaturu krajem ovog meseca".

PREŠ - O tome ko je šef huliganske mafije: "Besni rat Karadžića i Lukića". List piše o tome da je umro otac braće Karić: "Bogoljub dolazi u Peć na sahranu oca Janićija?!".

maj/dar

Pogledajte još