ODRŽANO JOŠ JEDNO POLUFINALNO TAKMIČENJE ZA MISS SRBIJE 2019: Vanja Milijanović je najlepša devojka Kolubarskog okruga

Kolubarski okrug u Opštini Ub dobio je predstavnicu na zvaničnom izboru za Miss Srbije 2019. godine. Za najlepšu među najlepšim izabrana je Vanja Milijanović.

U organizaciji kompanije Miss Yu, pod pokroviteljstvom opštine Ub i ustanove za kulturu i sport održano je još jedno polufinalno takmičenje izbora za Miss Srbije. Izbor je održan ispred novog hotela "Ub", koji je izgrađen u okviru novog parka koji nosi naziv po poznatom fudbaleru sa Uba Radosavu Raći Petrović.

Događaj su svojim prisustvom uveličali predsednici opština Kolubarskog okruga i uspešni privrednici. Od 12 prelepih takmičarski, žiri je ipak morao da se odluči za jednu koja će predstavljati opštinu Ub i Kolubaraki okrug na finalnom takmičenju, ali i biti zvanični PR kako Uba tako i celog Kolubarskog okruga.

Pobednica ovog polufinala je Vanja Milijanović, koja je osim direktnog plasmana u finale izbora za Miss Srbije, dobila stipendiju za kompletno četvorogodišnje školovanje na Fakultetu za projektni menadžment i inovacije i IT dobila i vaučer od prijatelja kompanije Miss Yu, poliklinike "Solar Medical Centar" za besplatno merenje telesne nutricije na Body galaxy vagi, jedinstvenoj u Evropi.

Titulu prve pratilje osvojila je Milica Pavlović koja svojom lepotom i šarmom nikog nije ostavila ravnodušnim. Tako da je žiri uz konsultaciju sa predsednicom kompanije i predsednicom Vesnom De Vinčom doneo odluku da je nagradi ulaskom u finale izbora Miss Srbije 2019.

Druga pratilja je Valentina Vasilić. Najšarmantnija je bila Emina Rajčić, a za Miss fotogeničnosti izabrana je Nataša Milić. U top 6 devojaka, po odluci žirija, plasirala se i Milica Živanović. Devojke su u svojim predstavljanjima nosile kratke i duge večernje haljine dizajnerke Valentine Vidal iz kolekcije "Summer lady".

Događaj je upotpunjen koncertom Dragice Radosavljević Cakane sa sastavom "Svitanje" čije pesme su pevali kako mnogobrojna publika tako i takmičarke, kojima je Cakana te večeri poklonila pesmu.

U bogatom muzičkom programu nastupili su brojni izvođači: Jellena, Mikan Kozomara, kao i mladi pevači
Marko Petrić i Nemanja Maksimović a bend "Stihija" iz Rume premijerno se predstavio novom pesmom "Kiša".

Predsednik kompanije Miss Yu, Vesna De Vinča se u svom obraćanju prisutnim gostima zahvalila predsedniku Opstine Ub gospodinu Darku Glišiću i podpredsednici Verki Marković na podršci i razumevanju kako je rekla "naše uloge i misije", jer zvaničan izbor za Miss Srbije pod licencom Miss World podrazumeva "lepotu sa smislom". Izabrana Miss je ambasador lepote svog kraja, države a možda i sveta. Njena misija je da promoviše kulturu, istoriju, tradiciju, običaje, turističke potencijale i lepotu svoje zemlje. Da na takmičenju za početak sve učesnice a ima iz 130 zemalja nauči da izgovore reč Srbija i pokaže im gde se na mapi nalazimo."

Vesna De Vinča apelovala je na roditelje i mlade devojke da vode računa na koja lokalna i internacionalna takmičenja se prijavljuju, jer putem društvnih mreža postoje i razna lažna takmičenja i lažna obećanja i pozivi u svet. Na žalost, broj lažnih takmičenja u Srbiji i regionu je u porastu, a svi oni vode u nepoznatom i sumnjivom smeru a titule se dodeljuju u noćnim klubovima i na jahtama.

Do završnog kastinga ostalo je još pet polufinalnih takmičenja u gradovima Kruševac, Zrenjanin, Kargujevac, Novi Sad i Beograd. Vidimo se 28. avgusta u Ribarskoj banji na izboru Miss Rasinskog okruga koji se održava pod pokroviteljstvom Turističke Organizacije Kruševac.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miodrag Mitić

Pogledajte još
1 komentar
  1. JJ says

    Žene s prvog i drugog mesta su puno lepše od pobednik.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.