DANIJELA VRANIĆ KUPILA STAN U BEOGRADU NA VODI: Apetiti i ukusi se menjaju, a ja sam pronašla svoje

Danijela Vranić kupila je stan u Beogradu na vodi. Iako se zbog zdravstvenih problema povukla iz medija, pevačica je nastavila da živi luksuzno, baš kao u vreme dok je važila za kraljicu splavova. Pored stana na Novom Beogradu, koji ima u svom vlasništvu već nekoliko godina, ona je rešila da se obezbedi s još jednom nekretninom.

- Danijela je nedavno viđena u novom naselju u jednoj zgradi. Dolazila je tu više puta, da bi se na kraju saznalo da je razgledala nekretnine. Ona je dobila odličnu priliku za kupovinu, koju nije mogla da propusti. Prijateljima se pohvalila da je kupila stan, a da će u bliskoj budućnosti uzeti još jedan. Planira da unajmi arhitektu koji će se pozabaviti enterijerom, a potom će se tu preseliti. Stan u kojem trenutno živi najverovatnije će izdavati kako bi uspela da izmiri sve troškove - otkriva izvor.

Budući da se Vranićeva duži vremenski period ne bavi aktivno pevanjem, ona se pohvalila da se bacila na biznis sa nekretninama. Očigledno je kupovina na najskupljoj beogradskoj lokaciji bila pod povoljnim uslovima, pa je tako uspela sebi da priušti novi krov nad glavom.

- Otkako je prošla sve i svašta zbog problema sa štitnom žlezdom i drugom stvarima, ona je rešila da se povuče iz javnosti. Prvo zbog njenog tadašnjeg fizičkog izgleda, kada se drastično ugojila, a kasnije i zbog napornog tempa. Mnogo je radila, dan je zamenila za noć i prosto joj to više nije prijalo. Bila je prinuđena da menja navike i sada se bolje oseća. Doterala je liniju i mirnija je. Redovno odlazi kod lekara na kontrole i za sada je sve kako treba - kaže izvor.

Danijela je potvrdila ova saznanja.

- Tačno je da sam kupila stan. Oduševljena sam Beogradom na vodi, to je zaista nešto predivno što me je snašlo u poslednje vreme. Apetiti i ukusi se menjaju, a ja sam pronašla svoje. Useliću se čim sve bude gotovo - rekla je nekadašnja kraljica splavova.

Izvor: Kurir.rs
Foto: danijelavranicofficial/Instagram

Pogledajte još