PROKLETA SAM, SVAKI ME JE DOSAD TUKAO: Nadežda Biljić izgubila volju za životom

Nadežda Biljić kaže da je posle krvničkih batina Tome Panića skroz izgubila volju za životom! Pevačicu je pre dva dana maneken iz Svilajnca pretukao u njenom stanu u Beogradu, a ovo je već treći put da je momci fizički povređuju. Zbog toga ona strepi da više nikada neće muškarce pustiti u svoj život.

- Mislim da me prati neko prokletstvo! Treći put mi se dešava da poverujem nekom muškarcu, da poželim s njim da svijem gnezdo i jednog dana mu rodim decu i opet dotaknem dno. Ja više nemam čemu da se nadam i šta da očekujem od ovog jadnog života. Majke mi, ponekad pomislim da sam prokleta, da plaćam za nečije grehe iz prošlosti. Zašto mene svaki mora da udari? - započinje priču Nadežda sa knedlom u grlu i nastavila da se priseća kako je Panić u četvrtak ujutru nasrnuo na nju:

- Mislila sam da sam u Tomi pronašla sve: i dečka, i druga, i brata, a on se prema meni poneo kao najveći neprijatelj. Mučki me je udarao, davio, radovala ga je moja bol jer je želeo da patim. Molila sam ga da prestane, a njemu je to bio podstrek da nastavi još jače. Nikada nisam videla toliku količinu pomešanog besa i sreće kao kada me je davio i gledao dok sam se borila za vazduh.

Pevačica kaže da će se na neko vreme povući kod roditelja u Valjevo i tamo potražiti stručnu pomoć.

- Ići ću sa majkom kod psihijatra i preseliću se na neko vreme u Valjevo. Trenutno ne vidim izlaz iz ove situacije. Treći put ja proživljavam isti pakao, stresove i isto toliko puta ja gubim volju za životom. Ne mogu više da gledam ni svoje roditelje kako prolaze kroz sve ovo sa mnom, kako se kidaju jer ne mogu da mi pomognu, jer su nemoćni da me zaštite od ljudi koji žele da me povrede - priča Nadežda.

Bivša učesnica "Zadruge" ističe da je izgubila veru i u to da će imati potomstvo.

- Kome ja da sada da budem dobar primer, koga da podižem i vaspitavam? Muškarcima više ne verujem, plašim ih se. Hvala dragom Bogu što mi je dao snage da posle svih ovih batina ne dignem ruku na sebe. Mislim da nikada neću imati svoju decu - zaključuje Biljićeva.

Toma Panić tvrdi da je Nadežda prva njega udarila staklenim predmetom i rasekla mu glavu, a da je on samo odgurnuo.

- Kada smo došli kući, počela je rasprava. Ona je posle toga mene udarila flašom ili velikom čašom po glavi, ne znam tačno. Odgurnuo sam je i ona je pala preko stola. Nisam je tukao, jer nisam čovek koji će da udari žensko - tvrdi maneken.

Izvor: Informer
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.