NISAM SPONZORUŠA! Dragana Mitar: Udala sam se iz ljubavi, kad sam upoznala tog čoveka ništa nije imao

Dragana Mitar sinoć je u emisiji "Zadruga - narod pita" kod voditelja Ognjena Nestorovića pričala o razvodu, boravku u rijalitiju, sinu, novoj ljubavi...

Ona je nedavno bila na odmoru, sa svojom bivšom cimerkom Oljom Bajrami, a sada je otkrila da li je na letovanju bilo i udvarača.

- Išle smo na malo mirnije plaže, ja volim kad sam na moru da se odmorim, nisam došla da bih tražila frajera. Ne tražim ljubav. Ja uopšte nisam spremna za novu ljubav. Proces razvoda je započeo. Ljbav je prestala. Udvarača je bilo, kažu da sam smršala, trudim se. Toliko su me grdili zbog kilaže. Skinula sam 11 kilograma. Ne stižem da jedem, trčim za Joletom, to je trubo tempo. Nisam stala od "Zadruge", to mi je odličan trening. Čim sam teret taj izbacila osećam se bolje i izgledam bolje. Stižu poruke na Instagramu, ali nema ništa. Ako me neko uslika sa nekim reći će ovo je novi frajer. Kad budem imala dečka, ja ću ga predstaviti i reći. Ne volim da me povezuju, jer nemam muškarca, ovo je status koji mi prija. Ovo je prvi put da sam sa drugaricom bila na moru - navela je bivša zadrugarka.

Tokom emisije "Zadruga - narod pita" uključila se gledateljka koja je iskritikovala Draganu i istakla da ne podržava prevaru, a onda joj je bivša zadrugarka otkrila pravi razlog njenog ulaska u rijaliti.

- Mi ako smo majke, zar mi nemamo drugaricu? Ja svoje dete ne ostavljam, ja sam u rijaliti ušla da bih zaradila novac za svog sina. Zašto bih se ja sklanjala negde, a on trošio novac? To je sve stečeno u bračnoj i vanbračnoj zajednici. Neka se on odseli ako mu je bitno da Jovan ima lep život - odgovorila je Dragana.

- Ja sam ušla u rijaliti da bi taj brak i bio završen. Ja nikoga ni na šta nisam terala. Ni da šalju tortu, ni da moj muž radi napolju to što je radio, nisam terala Ša da menja krevet, nisam terala ni Pavla da uđe. Ja sam se udala iz ljubavi, nisam ja sponzoruša. Kad sam upoznala tog čoveka, on nije imao ništa - navela je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još