BOJAN TOMOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Nisam zaljubljen u Miljanu Kulić, već u njenu majku!

Bojan Tomović, crnogorski pevač otrkio je na svom Fejsbuk nalogu da nije zaljubljen u Miljanu Kulić već u njenu majku Mariju.

- Ja nisam u vezi sa Miljanom Kulić, jer mi se sviđa njena majka Marija. Zaljubio sam se u tu ženu, prvi put kad smo razgovarali preko Vibera, te oči, te usne, nestvarno lepa žena i samo pet-šest godina starija od mene, ali nažalost udata je i ja nikad neću ni muvati, niti bilo što pokušati, jer znam da je verna svome mužu - napisao je Tomović pa dodao:

- Iako znam da nikada ništa neće biti između mene i Marije, mogu barem da je volim u sebi, to niko ne može da mi zabrani. Šta da radim, to je jače od mene, a uvek sam se i palio na plavuše, starije od mene, od Suzane Mančić, Marine Perazić, Brene pa do Marije Kulić. Jbg, srce ne bira, a Miljani, šta god ona pričala o meni, od srca želim sve najljepše u životu i da konačno pobedi u rijalitiju. Mada, ako i Marija uđe u Zadrugu, navijaću za nju, ipak je ona moja ljubav, platonska - napisao je pevač i otkrio da neće ući u Zadrugu.

- J*bes pare kad izgubiš zdravlje.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bojantomovic/Facebook

Pogledajte još