Otvaranje dosijea je put do jake Srbije

BEOGRAD, 16. oktobra 2010. (Beta) - Direktor Srpskog pokreta obnove (SPO) Aleksandar Jugović ocenio je u subotu da "kontroverzni bisnismeni, očevi nacije iz devedesetih godina koji su uništili Srbiju i danas žele haos kako bi zauzeli stare položaje da nastave sa uništavanjem".

"SPO još jednom ponavlja da bi se otvaranjem dosijea, lustracijom, razbijanjem svih kriminogenih struktura, a gotovo sav kriminal je proizašao iz šinjela Radomira Markovića koji je sačuvan i posle 5. oktobra, i brzim evroatlanskim integracijama od kojih će građani svakako imati koristi, Srbija vrlo brzo oporavila i postala jaka i demokratski i ekonomski", naveo je Jugović u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

Jugović je dodao da "kontroverzni biznismeni i očevi nacije žele da vrate Srbiju u godine nesreće, jer je nesreća naroda uvek bila izvor njihove sreće".

Naveo je da je očigledna namera da bude sprečen put Srbije ka porodici evropskih demokratija, jer samo izolovana Srbija je pogodno tle za kriminal, zločine i monopol. "Još nije kasno za odlučne korake, a ukoliko ih ne bude, i poslednji vagoni evropskog voza pobeći će nam zauvek", ocenio je Jugović.

Pogledajte još